AMALIA HOTELS: Καλώς ήρθατε στο μέρος όπου η ιστορία συναντά την παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία!
Τα ΑΜΑΛΙΑ είναι μια από τις παλαιότερες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1958 και στόχος της εταιρείας ήταν να συνδυάσει σημαντικούς και καίριους προορισμούς που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Ένας εκπληκτικός συνδυασμός ιστορίας, πολιτισμού και πανέμορφων τοπίων μαζί με ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Μισό αιώνα από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ξενοδοχείου, τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑ απολαμβάνουν συνεχή ανάπτυξη και αποτελούν βασική επιλογή των απαιτητικών ταξιδιωτών!
Τοποθεσίες
Ανακαλύψτε τα ιστορικά και πολιτιστικά hotspots της Ελλάδας!
Η τοποθεσία παίζει πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή ξενοδοχείου και γι’ αυτό τα ξενοδοχεία Αμαλία αποτελούν εξαιρετικές επιλογές σε Αθήνα, Ναύπλιο, Μετέωρα, Δελφούς, Ολυμπία και Μαργαρώνα (κοντά στην Πρέβεζα). Προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δίπλα στις σημαντικότερες ιστορικές και πολιτιστικές τοποθεσίες της Ελλάδας. Στα ξενοδοχεία Αμαλία είτε βρεθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, είτε φωλιασμένοι στα καταπράσινα τοπία της υπαίθρου, θα βιώσετε τον συνδυασμό της κορυφαίας ποιότητας, της φιλοξενίας και της Ελληνικής κουλτούρας!
Επισκεφθείτε το blog των ξενοδοχείων ΑΜΑΛΙΑ :
Επικοινωνείστε με τα Ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ :
Λ. Μεσογείων 275, 15231 Χαλάνδρι, Αθήνα, Ελλάδα
T: +30 2106072000
F: +30 2106072135
E: reservations@amaliahotels.com
AMALIA HOTELS BROCHURE 2025




SOCIAL MEDIA
https://www.facebook.com/amaliahotels
https://www.instagram.com/amaliahotels/
https://www.linkedin.com/uas/login-submit
WHISPERS Events Brochure 2025












Τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, με μεγάλο πρωταγωνιστή το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ των Αθηνών – αγκάλιασαν ζεστά τις μαγειρικές επιδείξεις των διήμερων εκδηλώσεων του AIG στην Πλατεία Συντάγματος στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου σ΄έναν οργασμό γεύσεων και γαστρονομικών προτάσεων απ΄τους Executive Chef του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. Φιλοξένησαν με πρότυπο τρόπο τους chef του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και ζέσταναν με τις καταπληκτικές τους γεύσεις τόσο την πρωινή προετοιμασία για το ξεκίνημα όσο και το δείπνο μετά την μεγάλη επιτυχία! Ευχαριστούμε θερμά τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑ για την άψογη συνεργασία μας και τη διθυραμβική τους φιλοξενία!
Μικρή περιγραφή
Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Πλατεία Συντάγματος άνοιξε τις πύλες της σε live cooking κι αυτό έγινε για το Action In Greece και το τεράστιο αναγνωρισμένο απ΄όλους δεκαετές έργο του! Τα δέκατα γενέθλια του Action In Greece, που γιορτάστηκαν με πάνω από 7000 επισκέπτες Έλληνες και τουρίστες απέδειξαν ότι η Γαστρονομία στη χώρα μας, μπαίνει σε μια νέα εποχή με απέραντο σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν και με μια αισιόδοξη και γεμάτη υποσχέσεις αγκαλιά στο μέλλον!
Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Αρχαία Ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική,με τις προτάσεις των chef μας με βραβευμένα Ελληνικά προιόντα για διεθνή κουζίνα να στηρίζουν δυναμικά όλο το διήμερο και οι εκπαιδευτικές διαδικασίες της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ τηγανέλαιου με στόχο την προστασία της Γης ενθουσίασαν το κοινό και προσέλκυσαν ιδιώτες κι επαγγελματίες σ΄ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσης και αρωμάτων.
“ΠΗΓΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!”
ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ
LEADER ΤΟΥ ACTION IN GREECE
Short Description
For the first time in history, Syntagma Square opened its gates to live cooking and this was done for Action In Greece and its huge recognition by all ten-year work! The tenth anniversary of Action In Greece, which was celebrated with over 7000 Greek visitors and tourists, proved that Gastronomy in our country is entering a new era with immense respect for the past and the present and with an optimistic and promising embrace of the future!
With Ancient Greek cooking and pastry as the main protagonist, with the proposals of our chefs with award-winning Greek products for international cuisine dynamically supporting the entire two-day event and the educational processes of RECYCLING frying oil with the aim of protecting the Earth, the audience was thrilled and the event attracted individuals and professionals on an endless journey of taste and aromas.
“WE WENT TO THE SQUARE TO CHANGE THE HISTORY OF GREEK GASTRONOMY, ALL UNITED AND FULL OF VISION AND MOOD FOR CREATION!!!”
SOFIA STAMOU
LEADER OF ACTION IN GREECE
                                                                    
