Κορυφή

 Δ΄κύκλος Εκπομπών Action. Το Ακρωτήρι της Σαντορίνης- Μουσείο Ακρόπολης !
27 Ιανουαρίου 2018

Δ΄κύκλος Εκπομπών Action. Το Ακρωτήρι της Σαντορίνης- Μουσείο Ακρόπολης !

«50 χρόνια Ακρωτήρι – Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Για τα 50 χρόνια της Ανασκαφής στο Ακρωτήρι θα μιλήσει ο καθ. Χρίστος Ντούμας, διευθυντής Ανασκαφής στο Ακρωτήρι. Για τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στα μνημεία και τα μουσεία της Σαντορίνης θα μιλήσει ο δρ Δημήτρης Αθανασούλης, διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ενώ ο κ. Σταύρος Μπένος – ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ – θα αναφερθεί σε μία σειρά παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Σαντορίνης.

Το πάνελ των ομιλητών ολοκληρώνεται με τον κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Google Ελλάδας,Κύπρου,Μάλτας ο οποίος θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google και στη συνεργασία με το Δήμο Θήρας για την υποστήριξη του “Σαντορίνη Προορισμός Όλο το Χρόνο”. Στην εκδήλωση έστειλε χαιρετισμό η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου.

Προηγούμενο

Δ΄κύκλος Εκπομπών Action- Ετήσια Έκθεση Ελλ.Εμπορίου 2017 !

Επόμενο

Δ΄κύκλος Εκπομπών Action. Greek taste beyond borders !

post-bars

Σχετικά άρθρα