Κορυφή

 The Halkidiki Project : Μαγειρεύοντας γλυκό του κουταλιού κολοκύθι στη Χαλκιδική !
11 Αυγούστου 2018

The Halkidiki Project : Μαγειρεύοντας γλυκό του κουταλιού κολοκύθι στη Χαλκιδική !

Το 1996 ο Μάκης Ζαφειράκος στήνει τη «Μπουκαδούρα» στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής, έχοντας έναν στόχο: να αφήσει το δημιουργικό του στίγμα στη σφαίρα της γαστρονομικής κουζίνας.

Η Μπουκαδούρα ειδικεύεται σε νέα πιάτα σε συνδυασμό με αυθεντική κουζίνα που συμπληρώνει ένα πλήρες και νόστιμο μενού, μαζί με την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαίσια φροντίδα των πελατών.

Η «Μπουκαδούρα» είναι δημοφιλής για το ποιοτικό φαγητό και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Σπιτικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, λαχανικά και κρασί. Θαλασσινά και πολλά κρέατα επίσης με μενού περισσότερα από εκατό πιάτα και καθημερινά με διαφορετικά μαγειρευτά. Κρυμμένο κάτω από τη σκιά των δέντρων και περιτριγυρισμένο από το πράσινο της φύσης όχι μακριά από τη θάλασσα. Το καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε για οικογένειες.
Πόρτο Κουφό. Ένας τόπος γεμάτος αναμνήσεις και φυσικές ομορφιές.

Προηγούμενο

The Halkidiki Project : Polygyros. The Folklore Museum !

Επόμενο

Cooking in Greek by Sofia. Μαγειρεύοντας υγιεινή σαλάτα στη Χαλκιδική…

post-bars

Σχετικά άρθρα