Κορυφή

 Philoxenia Expo
8 Οκτωβρίου 2023

Philoxenia Expo

Η ταυτότητα της Έκθεσης

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, από την πρώτη της διοργάνωση το 1985 μέχρι σήμερα, σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα διατηρώντας ένα ισχυρό εκθεσιακό brand name, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διανύοντας με διαχρονική αξιοπιστία την εξελικτική της πορεία, η Philoxenia διατηρεί με συνέπεια και συνέχεια τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα, εξασφαλίζει ένα δυναμικό b2b περιβάλλον στους συμμετέχοντες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και υποδέχεται πλήθος Ελλήνων και ξένων εμπορικών επισκεπτών και κοινού.

Στο τριήμερο γεγονός συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικοί και διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, κλαδικοί φορείς και μέσα, αλλά και εκλεκτοί προσκεκλημένοι αγοραστές (hosted buyers) από χώρες – στόχους για τον κλάδο.

Eμπλουτισμένη με ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, workshops και στοχευμένες συνεδριακές εκδηλώσεις, η Philoxenia αποτελεί στο σύνολό της, ένα δυναμικό «εργαλείο» που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Αρχική

Προηγούμενο

ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Επόμενο

autoGReece

post-bars

Σχετικά άρθρα