The Anthology of Greek Gastronomy#Η οικογένεια Βρυσσά στον Όλυμπο μας μιλάει αποκλειστικά στο Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας !
Aπό το 1952 η οικογένεια Βρυσσά παράγει και εξάγει ΤΣΙΠΟΥΡΟ με και χωρίς γλυκάνισο, ΟΥΖΟ, BRANDY, απόσταγμα οίνου, σαμπάνιες με και χωρίς αλκοόλ και τελευταία ΡΑΚΟΜΕΛΟ – το οποίο βασίζεται σε παλιά βυζαντινή συνταγή με πάνω από 10 βότανα και αρωματικά φυτά καθώς και αυθεντικό Ελληνικό μέλι.
Since 1952, Vryssas΄ family has been producing and exporting TSIPOURO with and without anise, OUZO, BRANDY, wine spirit, champagnes with and without alcohol and finally RAKOMELO – which is based on an old Byzantine recipe with over 10 herbs and aromatic plants as well as authentic Greek honey .