ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ : CERTIFIED PASTRY CHEF – CONFECTIONER – SUGAR PASTE ARTIST – CAKE DECORATOR – INSTRUCTOR
Ο Γιώργος Κουρούτος είναι ένας πολύ ταλαντούχος και φιλόδοξος ζαχαροπλάστης και ζαχαροτέχνης , που το έργο του αποδεικνύει ότι ανήκει στην πολύτιμη νέα γενιά των Ελλήνων ζαχαροπλαστών !
Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής γαστρονομίας Chef D’oeuvre του τμήματος Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με Άριστα και γενικό βαθμό 9.25.
Είναι απόφοιτος επίσης του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ενώ για 10 χρόνια ασχολούνταν επαγγελματικά με το χορό με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του .
Η καλλιτεχνική του φύση τον ώθησε να πειραματιστεί με την καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική – ζαχαροτεχνική, μετά το πέρας των σπουδών του. Τώρα , είναι εισηγητής σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής και ζαχαροτεχνικής ενώ παράλληλα είναι συνιδρυτής του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου WHITE όπου εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του .
@white_pastryshop
Ο Γιώργος ανήκει στους top bakers του κόσμου στον θεσμό Greatest Baker.com .
“BAKE THE WORLD A BETTER PLACE“
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ