Κορυφή

 Εγκαίνια που έγραψαν ιστορία για το THE LITTLE BAR του ACTION IN GREECE και ξεσήκωσαν όλο το κέντρο της Αθήνας  !!! Αστείρευτη δημιουργία και απέραντο γλέντι με τη συνένωση όλης της Ελλάδας …
20 Μαΐου 2025

Εγκαίνια που έγραψαν ιστορία για το THE LITTLE BAR του ACTION IN GREECE και ξεσήκωσαν όλο το κέντρο της Αθήνας !!! Αστείρευτη δημιουργία και απέραντο γλέντι με τη συνένωση όλης της Ελλάδας …

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια του πολυχώρου του ACTION IN GREECE  ” THE LITTLE BAR “.

Πλήθος κόσμου τίμησε τον χώρο και την παγκόσμια δράση  με την παρουσία του – καθόλη τη διάρκεια της

ημέρας και της νύχτας .

Πολλές αξιόλογες προσωπικότητες στήριξαν με το έργο τους τη μοναδική αυτή πολύπλευρη εκδήλωση ,

που ξεκίνησε στις  8.30 το πρωί της Παρασκευής 16 Μαίου και ολοκληρώθηκε στις 04.00 το ξημέρωμα του Σαββάτου

17 Μαίου .

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την ευλογία του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης και του Πατρός Αρτεμίου, που άγιασε

το The Little Bar και όλους τους παρευρισκομένους επί του αγιασμού .

Της τέλεσης του Ιερού Μυστηρίου του Αγιασμού , ακολούθησε πρωινός καφές με

συμβουλευτικές οδηγίες , για το τι σημαίνει αληθινός καφές  , πως πρέπει να τον

ξεχωρίζουμε και την ποσότητα που πρέπει  να πίνουμε καθημερινά με μέτρο και

με ασφάλεια . Οι ειδικοί μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και βοήθησαν το κοινό να

αναπτύξει μια ουσιαστική σχέση με τον καφέ … Φυσικά ακολούθησε η προσφορά

του The Little Bar για άφθονο καφέ και τη συμμετοχή του κοινού στην κλήρωση

για τον καφέ του μήνα !

Τη σκυτάλη πήρε ο ταλαντούχος φιλόλογος , συγγραφέας , σκηνοθέτης , ηθοποιός

και δημιουργός του VOICE GUIDE , Γιάννης Κωσταράς .

O ξεναγός που έχεις πάντα μαζί σου!
Ο ξεναγός που σου έχει έτοιμα το που θα πας και τι θα δεις με πλήρη στοιχεία για κάθε αξιοθέατο!
Επίλεξε από το μενού τις διαθέσιμες διαδρομές, διάλεξε μία ή περισσότερες διαδρομές και ξεκίνα την ξενάγησή από ….. τα ακουστικά σου!!

https://www.voiceguide.gr/

Γιάννης Κωσταράς

 

Ακολούθησε μια πρότυπη μαγειρική επίδειξη απ΄τον executive chef Νίκο Μεντελή

απ΄το βραβευμένο εστιατόριο Aeris Cu29 .

Home

Ο ταλαντούχος chef Νίκος Μεντελής – που έχει βραβευτεί  απ΄το AIG για τις ευρηματικές

του ιδέες και τα εξαιρετικά του πιάτα – έκανε μια παρουσίαση με Ελληνικό ψάρι και μάγεψε

το κοινό με τις γεύσεις του και τις ευφάνταστες προτάσεις του, που βασίζονται στην πρότυπη

Ελληνική κουζίνα.

Νίκος Μεντελής

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΕ ΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΝΤΕΛΗ

Υλικά
Μπακαλιάρος 200 γρ
Λεμόνι 🍋 1 τεμ
Πορτοκάλι 🍊 2 τεμ
Lime 1 τεμ
Ελαιόλαδο 20ml
Αλάτι 1 πρέζα
Γιαούρτι 100 γρ
Σουμάκ  10 γρ
Σχοινόπρασο λίγες τούφες για γαρνίρισμα
Ψωμί 🍞 ολικής φρυγανισμένο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο του μπακαλιάρου σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε σ΄
ένα μικρό ταψί. Ξύνουμε τα εσπεριδοειδή όλα σε έναν τρίφτη .
Περνούμε το ξύσμα καί τό απλώνουμε πάνω στο ψάρι, το αλατίζουμε και στρίβουμε το lime
1 πορτοκάλι 🍊 , 1 Λέμονι και ρίχνουμε το χυμό τους στο ταψί , προσθέτουμε το
ελαιόλαδο κλείνουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Περνούμε το γιαούρτι και βάζουμε το σουμάκ .
Ανακατεύουμε πολύ καλά , παίρνουμε το ψωμί 🍞 καί τό κόβουμε λεπτές φέτες τό
ψήνουμε στο φούρνο για να το κάνουμε κριτσανιστό .
Καθαρίζουμε το πορτοκάλι  και βγάζουμε τα φιλέτα .

Σερβίρισμα
Βαζουμε τις φέτες του ψαριού με λίγη μαρινάδα σε 1 πιάτο προσθέτουμε το
γιαούρτι και κορφές από σχοινόπρασο και το φιλέτο από πορτοκάλι 🍊
Το ψωμί 🍞 τό σερβίρουμε σε ένα πιατάκι ξεχωριστά και βάζουμε λίγες φέτες στην κορυφή του πιάτου.

Μπακαλιάρος μαρινέ με εσπεριδοειδή

Το Aeris Cu29 είναι ένα εστιατόριο που δημιουργεί πιάτα με βαση τη Μεσογειακή διατροφή.

Η επωνυμία είναι  Aeriscu29 πού συμαινει μπρούτζος και χαλκός στα λατινικά

και η έμπνευση αυτού του ονόματος ήρθε από το μαγαζί
που παλαιότερα ήταν μια μπυραρία με έντονα αυτά τα στοιχεία.

 

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ : Δημήτρης Μαμαρέλης, Ελαιόλαδο Deladi

 

Ακολούθησε μια λογοτεχνική παρουσίαση που μίλησε βαθιά στην καρδιά κάθε παρευρισμομένου .

O Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, συγγραφέας και ποιητής Ηλίας Παπακωνσταντίνου

παρουσίασε ποιητικό και πεζό λόγο μέσα από τα έργα του.

Συντονιστής: Ιορδάνης Μεταλλίδης

Ομιλία: Βέρα Βασιλείου  Πέτσα –  Συγγραφέας

               Τάκης Τάγκαλος             –  Ποιητής, Στιχουργός

Απαγγελίες ποιημάτων: Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Ηλίας Παπακωνσταντίνου

 

Το πρωινό πρόγραμμα εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική παρουσίαση του Χρήστου Φυλακτάκη,

Προέδρου Βοτανοθεραπευτών Ελλάδος, Ολιστικού Βοτανολόγου και Φυτοθεραπευτή.

Χρήστος Φυλακτάκης

Ο Χρήστος Φυλακτάκης παρουσίασε στο κοινό μοναδικές θεραπευτικές και καλλυντικές συνταγές

και τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει πόσο ευεργετική είναι η επίδραση των βοτάνων .

Έδειξε τον τρόπο πως μπορεί να φτιάξει κάποιος με γνήσιο ελαιόλαδο προιόντα ομορφιάς και

θεραπείας .

ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ

Από τον Βοτανικό Παράδεισο της Ελληνικής Γης

Παρουσίασε :

  • 100% φυσικές αλοιφές με βότανα για παθήσεις του δέρματος (δυσχρωμίες, πόνους, πληγές)
  • Συνταγές θεραπείας με βάμματα βοτάνων.
  • Συνταγές ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα, χέρια.
  • Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια για καύσεις στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας για χαλάρωση, τόνωση και ευεξία.
  • Φυσικές μάσκες ομορφιάς με βότανα, φρέσκα φρούτα και ανθόνερα.
  • Θεραπευτικά και καλλυντικά έλαια για αντιγήρανση, ενυδάτωση και θρέψη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ TO ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ DELADI

Αρχική

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΙ  ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΕΣ  :  Ροζίνα Σταθοπούλου , Χαλβάς-Ταχίνι-Υποβρύχια ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ                                                                                                                                     

 

Τις μεσημεριανές εκδηλώσεις ξεκίνησε και υπέγραψε με τεράστια επιτυχία η κορυφαία Ελληνίδα

Executive Chef,  Ισιδώρα Τραχιλίδου , άρτια αφιχθείς απ΄την πατρίδα της την πανέμορφη

Πιερία και τον αγαπημένο όλων μας – Όλυμπο .

 

Ισιδώρα Τραχιλίδου

 

Η εξαιρετική chef και Greek Taste Ambassador του AIG για τη Βόρεια Ελλάδα,

έφτιαξε συγκλονιστικά παραδοσιακά κεράσματα κι έκανε το κοινό να παραμιλάει.

Με πρωταγωνιστές τα προιόντα της εταιρείας ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ , χαλβά – ταχίνι –

υποβρύχιο και σοκολάτα, όλο το Σύνταγμα απόλαυσε ξεχωριστές και μοναδικές

γεύσεις.

Αρχική σελίδα

Την Ισιδώρα Τραχιλίδου συνόδευσε στη μαγειρική της παρουσίαση , η εκπρόσωπος της εταιρείας

ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ, Ροζίνα Σταθοπούλου και μας ξενάγησαν κι οι δυό στον πανέμορφο κόσμο της

παλιάς παραδοσιακής χαλβαδοποιίας – ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ .

 

Ροζίνα Σταθοπούλου – Ισιδώρα Τραχιλίδου

 

Ροζίνα Σταθοπούλου – ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε κέρασμα Ροδίτικο και Καβαλιώτικο καθώς και οι δυό νομοί βρίσκονται σε διαδικασία διερεύνησης

απ΄την Eπίτιμη Επιτροπή του AIG  για να χαρακτηριστούν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ .

 

Η γλυκιά ΜΕΛΕΝΙΑ της Ρόδου, η ταλαντούχα και πατροπαράδοτη traditional pastry chef  Στέλλα Κεφάλα γέμισε

με παραδοσιακά  κεράσματα του νησιού όλο το στενάκι της Θησέως και το Σύνταγμα μύρισε Ρόδο …

https://www.stirizoellada.gr/content/melenia-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1

Η συνένωση της Ρόδου με την Καβάλα έγινε με τα μοναδικά ροζέ κρασιά της εταιρείας ΑΜΠΕΛΟΕΙΣ απ΄την

Φωλιά Ν.Περάμου Καβάλας , που πρόσφερε στους φίλους του κρασιού που παρευρέθηκαν – την ευκαιρία

μιας μοναδικής συνάντησης με τα κρασιά τους .

Αρχική

Ήταν μια απ΄τις μεγαλύτερες γευστικές επιτυχίες της ημέρας τα Ροδίτικα παραδοσιακά

κεράσματα ΜΕΛΕΝΙΑ με  τους μοναδικούς ροζέ οίνους της εταιρείας Αμπελόεις .

 

Μετά το κέρασμα της συνένωσης της Ρόδου με την Καβάλα , ακολούθησε ένα μικρό ξεκούραστο διάλειμμα για

να συνομιλήσουν οι chef με το κοινό και να μπορέσει ο κόσμος να κεραστεί απ΄τους δωρεάν μπουφέδες που

όλη την ημέρα και τη νύχτα ήταν ανοιχτοί για το κοινό .

 

Καθόλη τη διάρκεια των εγκαινίων και ως τα τέλη Μαίου ,το The Little Bar

φιλοξενεί την έκθεση της κορυφαίας Ελληνίδας ζωγράφου , Ισμήνης Μίχα .

Η Ισμήνη Μίχα εντυπωσιάζει καθημερινά το κοινό που επισκέπτεται τον

πολυχώρο και με την αυθεντική της  υπογραφή , έχει δώσει τη δική της μοναδική

ταυτότητα τέχνης στο κέντρο της Αθήνας , στο Σύνταγμα .

 

Τις απογευματινές εκδηλώσεις άνοιξε η Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής

του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και leader του

ACTION IN GREECE, Σοφία Στάμου , όπου παρουσίασε τα προιόντα που

φιλοξενούνται στο Delicatessen του The Little Bar , τα οποία είχε την ευκαιρία

να γνωρίσει το κοινό .

 

Στη συνέχεια η Σοφία Στάμου προετοίμασε με την ομάδα των chef της απ΄το

εστιατόριο του The Little Bar , τα εξαιρετικά κρεατικά προιόντα απ΄την επιχείρηση

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΜΟΣΧΟΤΟΣ απ΄την Νέα Πέραμο  Καβάλας και κέρασε όλους

τους παρευρισκομένους που ενθουσιάστηκαν με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσέφερε

ο Μιχάλης Μοσχοτός για τα εγκαίνια .

https://www.facebook.com/maik.mosxotos

Τα κρεατοσκευάσματα του κύριου Μοσχοτού συνοδεύτηκαν από τα εξαιρετικά κρασιά

του οινοποιείου Αμπελόεις και το κοινό “μέθυσε” από αρώματα και γεύσεις σε μια ποιοτική

συνάντηση με τα προιόντα της Καβάλας .

Αρχική

Ακολούθησε το κέρασμα της ΕΛΑΦΙΝΑΣ απ΄την Πιερία με τα αναψυκτικά

που έχουν ήδη γίνει viral στο The Little Bar και ξεδιψάνε Έλληνες και

τουρίστες .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053642480372

 

Η συνέχεια ανήκει στην Κρήτη …

Ο κορυφαίος Έλληνας Executive Chef και μέλος της Διοίκησης της Λέσχης

Αρχιμαγείρων Κρήτης , Γιάννης Κατσιφαράκης .

Γιάννης Κατσιφαράκης

 

Ο χαρισματικός Γιάννης Κατσιφαράκης  ήρθε απ΄το νησί για να μας μεταφέρει εκπληκτικές

συνταγές με την υπογραφή τριών εξαιρετικών βραβευμένων παραγωγών και

μεταποιητών , που καταγράφονται παρακάτω σε αλφαβητική σειρά :

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ

https://www.facebook.com/hpiotita/?locale=el_GR

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΗ

https://agroktimatamanaraki.com.gr/

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ

Αρχική

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

https://www.xilofournosmaladakis.gr/

 

Στις 19.00 η ώρα το απόγευμα , επισκέφθηκε τον χώρο του The Little Bar ο Εκπρόσωπος

στην Ελλάδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων

Τουρισμού , Γιώργος Παπαθανασόπουλος και απηύθυνε στο κοινό έναν χαιρετισμό ,

μαζί με τις ευχές του για το νέο εγχείρημα του Action In Greece στο κέντρο της Αθήνας .

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

 

Ακολούθησε το παιδικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων των εγκαινίων με τον

εξαιρετικό Pastry chef ,master της ζαχαρόπαστας και επίτιμο μέλος της AIG,

Γιώργο Κουρούτο.

Γιώργος Κουρούτος

Ο Γιώργος Κουρούτος δημιούργησε αριστουργήματα με ζαχαρόπαστα

με τα παιδάκια – που ήρθαν ενθουσιασμένα στο χώρο για να απολαύσουν

ένα δυνατό απόγευμα με πολλές όμορφες στιγμές.

Παιδάκια και γονείς, έφτιαξαν κατασκευές με ζαχαρόπαστα και τούρτες που

άφησαν εποχή .

 

Ακολούθησε η εξαιρετική Ελευθερία Γκρίμπα , στέλεχος του Υπουργείου Τουρισμού ,

με διδακτορικό στις Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στο

Πανεπιστήμιο Αιγαίου (υπότροφος ΙΚΥ, ιδρυτικό μέλος και Αν. Γεν. Γραμματέας στο ΔΣ Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ).

Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, συμβουλευτικούς φορείς,

έχει συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας και ελέγχου καθώς και σε επιτροπές αξιολόγησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ερευνητικών έργων, ενώ έχει διδάξει σε ΑΕΙ, ΙΝΕΠ, ΚΕΚ κ.ά.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε καταξιωμένα επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εισηγήσεις

σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, εκθέσεις και fora. Δημιούργησε το επταετές πολυβραβευμένο καινοτόμο

βιωματικό εργαστήρι αειφορίας, τουριστικής συνείδησης και υπεύθυνης κατανάλωσης

«Ο μικρός τουρίστας/καταναλωτής – Μια βαλίτσα ταξιδεύει»,

υπό την αιγίδα των ΕΟΤ, ΕΕ, OHE, ΠΟΤ κ.ά. για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τους 17 Παγκόσμιους Στόχους.

 

Ελευθερία Γκρίμπα

Η Ελευθέρια Γκρίμπα ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και πρόσφερε μια

σπάνια εμπειρία γνώσης κι εκπαίδευσης – που συζητήθηκε πολύ απ΄όλους

τους παρευρισκομένους .

Σε όλα τα παιδάκια και στους γονείς του μοιράστηκαν μπισκότα απ΄την βραβευμένη εταιρεία BISCO DELIGHT .

Bisco Delight

Τη σκυτάλη πήρε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και το μουσικό σύνολο THE CHORD COLLECTIVE , που δημιούργησε η Χριστίνα Βερονίκη ,

που διδάσκει κλασσική κιθάρα στο Ωδείο ‘Νίκος Σκαλκώτας’, στο ‘Σύγχρονο Ωδείο Αττικής’, στο ‘Βυζαντινό Ωδείο’  και στο ‘Πανιώνιο Ωδείο’

Αθηνών. Η εξαιρετική καθηγήτρια είδε στα παιδιά αυτά, το ταλέντο και τη δύναμη να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό.

Χριστίνα Βερονίκη – Αλέξανδρος Κριτσιώνης

 

Το «The Chord Collective» είναι ένα κιθαριστικό τρίο που αποτελείται από τους:

Ανατολίτη Ανδρέα , Κριτσιώνη Αλέξανδρο και Πέτρου Βασιλική

Το μουσικό σύνολο» γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία και την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους, Χριστίνας Βερονίκη.

Οι τρεις μουσικοί είναι απόφοιτοι της τάξης κλασσικής κιθάρας, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία έναν κύκλο σπουδών 12 ετών

καθώς και τις Ακαδημαϊκές τους σπουδές. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική, η αφοσίωση στη μελέτη και η ανάγκη για συλλογική

καλλιτεχνική έκφραση τους οδήγησαν στη δημιουργία του συνόλου.

Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει έργα κλασσικής και σύγχρονης μουσικής, με ιδιαίτερη έμφαση σε ισπανικές και λατινοαμερικανικές

επιρροές, αναδεικνύοντας τον πλούτο του κιθαριστικού ήχου μέσα από μία σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση.

Βασιλική Πέτρου – Ανδρέας Ανατολίτης

Το τρίο «The Chord Collective» εντυπωσίασε το κοινό που ζητούσε όλο και περισσότερο χρόνο προγράμματος για

να τους απολαύσει . Το The Little Bar θα κλείσει βραδιές με τους χαρισματικούς  μουσικούς

για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν εκεί τα μουσικά τους ταξίδια .

 

Τεράστιο “κρότο” έκανε η εμφάνιση των χορευτριών της διάσημης σχολής χορού  STREET SHADOWS .

https://www.facebook.com/streetshadowsdanceschool/

Η κορυφαία καθηγήτρια χορού Νίκη Μελεμένη , εντυπωσίασε όλον τον πεζόδρομο της Θησέως με την

ομάδα της και δημιούργησε απίστευτο κέφι , μοιράζοντας μοναδικές στιγμές χορευτικών show .

Νίκη Μελεμένη

Στα εγκαίνια παρουσιάστηκαν :

Theatre cabaret jazz class : Μusical theatre εμπνευσμένο απ΄ τον μεγάλο χορογράφο Βοb Fosse

Νίκη Μελεμένη  (χορογράφος)

Ευχαριστούμε θερμά τις εξαιρετικές χορεύτριες :

Μαρίνα Ζαχαροπούλου

Αγγελική Ζαχαρή

Γεωργία Ζάχου

Πηνελόπη Κατίς

Κλέλια Ντόρια

Η Brandy Betty και οι Brandies μας ταξίδεψαν πίσω στη δεκαετία του 1930 μ΄ ένα Classic Burlesque Act

Γεωργία Ζάχου (χορογράφος)

Ευχαριστούμε θερμά τις εξαιρετικές χορεύτριες :

Μαρίνα Ζαχαροπούλου

Πηνελόπη Κατίς

Μαρία Παπουτσάκη

Σέβη Σολομάκου

 

Στη συνέχεια η Αμαζόνα του The Little Bar , Αφροδίτη Αρμάου παρουσιάσε στον πεζόδρομο της

Θησέως εξαιρετικές δημιουργίες της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας , Όλγα Καραβερβέρη .

Αφροδίτη Αρμάου , η μούσα του The Little Bar

Η Όλγα Καραβερβέρη , καθήλωσε το κοινό με τις δημιουργίες της .

Άλλωστε αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στο χώρο της μόδας για τη χώρα μας .

Η επίδειξη μόδας που έκανε στα εγκαίνια του The Little Bar , στέφθηκε με

απόλυτη επιτυχία για την ιδιαιτερότητα της , την πασαρέλα στον πεζόδρομο,

την αμεσότητα με τον κόσμο και φυσικά για τον ” άλλο ” τρόπο , που μπορεί

η μόδα κι η ομορφιά να αναδειχθεί στη χώρα μας , απ΄την αναδυόμενη Αφροδίτη

του The Little Bar .

https://olgakaraververis.com/

Όλγα Καραβερβέρη

 

H Aφροδίτη είναι η παρουσιάστρια μόδας , ομορφιάς και σε ότι έχει να κάνει

με παρεμφερείς παρουσιάσεις στο The Little Bar . Με μεγάλη επιτυχία μπορεί

να παρουσιάσει το έργο σχεδιαστών κάθε είδους και να το υποστηρίξει με το

δικό της μοναδικό τρόπο .

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα happening μαγειρικό , όπου όλοι οι chef δημιούργησαν

εκλεκτά κεράσματα τύπου amuse bouche , ιδανικά για συνοδευτικό ποτού και κοκτέηλ ,

αποκλειστικά με τον τόνο ΑΛΟΝΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ  που είναι ο μοναδικός βραβευμένος στην

Ελλάδα απ΄το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ .

https://alonissiotissa.com.gr/

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν τα εξαιρετικά κοκτέηλ που φτιάχτηκαν απ΄τον bartender

Σταύρο Βασιλείου , με το βραβευμένο ΜΠΙΤΟΥΝΙ της οικογένειας Καψάλη απ΄την Καλαμπάκα

όπου κι απέκτησαν μια ιδιαίτερη ταυτότητα κι ένα τεράστιο ενδιαφέρον .

 

Η πολύτιμη στήριξη της εταιρείας Electrostore 24 ήταν σημαντική για την άρτια ηλεκτρονική

και ηλεκτρική λειτουργία του χώρου .

https://www.elektrostore24.gr/

 

Η πολύτιμη στήριξη της εταιρείας Eventora ήταν πολύ σημαντική για την κλήρωση των

δώρων της ημέρας των εγκαινίων , καθώς πλήθος κόσμου δήλωσε συμμετοχή .

https://www.eventora.com/

 

Η πολύτιμη στήριξη του City Unity College παραμένει σταθερά πάντα η μεγάλη

δύναμη του The Little Bar .

Home

Ευχαριστούμε θερμά τους δημοσιογράφους Γιώργο Βενέρη και Κωνσταντίνο Μαυρομάτη για την αμεσότητα της

διασύνδεσης των εκδηλώσεων μας με την τηλεοπτική , διαδικτυακή και ραδιοφωνική Περιφερειακή Ελλάδα .

 

Ευχαριστούμε θερμά την μία και μοναδική Πηνελόπη Κατίς για την πάντα εύστοχη παρέμβαση της στο έργο μας .

Πηνελόπη Καχτίτση (LuLu=露露)

διδασκαλία Κινέζων Διδασκαλία Κινεζικών on Vimeo

Επίσημος οδηγός Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού – Δάσκαλος – Μεταφραστής/希腊旅游部正式导游- 老师- -翻译

中文Chinese Français Αγγλικά Ιταλικά Ελληνικά

https://www.tourist-guides.gr/Guide/kachtitsi-penelope/en-GB

 

Ευχαριστούμε θερμά τον εξαιρετικό Ιορδάνη Μεταλλίδη , που με την πολύτιμη βοήθεια του έδειξε πόσο ζεστά αγκαλιάζει το έργο μας .

http://www.mousikhpyxida.gr/?fbclid=IwY2xjawKcYqlleHRuA2FlbQIxMAABHichbkc0tEbqcogbwDPWcYVEVJ_5DuHjDQ_3tmbf8svrQybMQrqoA-dHujN7_aem_rapDNzkbDI21yz9-A6_EJQ

 

Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του THE LITTLE BAR και της SIGMA MEDIA GROUP για

την άψογη λειτουργία της διοργάνωσης .

 

Ευχαριστούμε τη Sigma Dream Cinematography Team που αποτύπωσε τόσο άψογα – όπως κάνει πάντα –

τα στιγμιότυπα της ημέρας και της νύχτας .

 

Ευχαριστούμε το κοινό που μας αγκάλιασε τόσο ζεστά και φροντίζει καθημερινά να μας δείχνει την αγάπη του.

 

Ευχαριστούμε όλες αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες απ΄όλους τους χώρους που μας επισκέφθηκαν ,

ηθοποιοί , τραγουδιστές , εικαστικοί , λογοτέχνες , θεραπευτές , εκπαιδευτικούς , chef .

 

Ακολουθεί βίντεο απ΄τη γενική αποτύπωση των ημερήσιων και νυχτερινών εκδηλώσεων και θα υπάρξει και

αναλυτικό βίντεο για κάθε επιμέρους παρουσίαση συν τω χρόνω :

 

Ακολουθεί άφθονο φωτογραφικό υλικό απ΄τα 24ώρα εγκαίνια του THE LITTLE BAR .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον φωτογραφικό υλικό, παρακαλούμε να στείλετε

το αίτημα σας στο Sigma Press Office και συγκεκριμένα στο e-mail : sigmagreece.studio@outlook.com.gr .

Prev Post

Η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας , του ποτού , του…

post-bars

Σχετικά άρθρα