Κορυφή

Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN παρέχει υψηλής ποιότητας, σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις σύγχρονης, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας για επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, snack – café, bar, gelateria, super market, εστιατόρια αλλά και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες. Η ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Ελλάδα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, έκτασης 4.500 τ.μ. έχουν στόχο την κάλυψη των νέων αναγκών και την αύξηση της καθετοποιημένης παραγωγής επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε νέες αγορές και σε παγκόσμια ακτίνα δράσης. Πίσω από κάθε έργο υπάρχει μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Η αισθητική, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του κάθε χώρου αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο με στόχο να σχεδιαστεί από την αρχή ως το τέλος, έτσι ακριβώς όπως το έχετε οραματιστεί. Εσείς που έχετε ένα όνειρο, εκείνοι αυτό το όνειρο το κάνουν πραγματικότητα και ο συνεργάτης θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Η άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα τους αποτελείται από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, επιπλοποιούς, τεχνίτες ανοξείδωτων κατασκευών, τεχνίτες corian, με κοινούς στόχους και αξίες.
Το όραμά της ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗΣ DESIGN AEBE είναι να προσφέρουν πρωτοποριακές σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης, λειτουργώντας με ακεραιότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.
Η αποστολή τους είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο της μαζικής εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Το 2017 ιδρύθηκε υποκατάστημα στην Αλβανία
Το 2019 ιδρύθηκε υποκατάστημα στην Αμερική
Η επιχείρηση ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN πρωταγωνίστησε στις μαγειρικές επιδείξεις των διήμερων εκδηλώσεων του AIG στην Πλατεία Συντάγματος στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου σ΄έναν οργασμό γεύσεων και γαστρονομικών προτάσεων απ΄τους Executive Chef του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Για δύο ολόκληρες ημέρες το κοινό απ΄την Ελλάδα και το εξωτερικό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πιάτα απ΄την Αρχαία Ελληνική Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική, προτάσεις για διεθνή κουζίνα και να εκπαιδευτεί στην ανακύκλωση του τηγανέλαιου με σκοπό την προστασία του πλανήτη … Οι εκδηλώσεις μεγαλούργησαν και απέδειξαν ότι όταν τα κορυφαία προιόντα του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ενώνονται με κορυφαίους chef και τις κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμών, τότε η Ελληνική Γαστρονομία αλλάζει σελίδα και εκτινάσσεται στην κορύφωση της Παγκόσμιας Γαστρονομίας δίπλα στα μεγαθήρια του είδους…


